Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Believe in fairies....

Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι η θρησκεία προέκυψε από την ανάγκη των ανθρώπων να νομίζουν ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από αυτούς. Με αυτό τον τρόπο παίρνουν δύναμη...
ελπίζουν ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας καλύτερος κόσμος από αυτόν που ζούνε (συνήθως ο κόσμος αυτός είναι μετά θάνατον)...πιστεύουν σε μια δύναμη με ανώτερες δυνάμεις που μπορεί να κατευθύνει τα πράγματα και να τους βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές!!
Αυτή η ανάγκη είναι έμφυτη και υπάρχει σε κάθε άνθρωπο. Η εκδήλωσή της όμως είναι διαφορετική στον καθένα. Αυτό αποδεικνύει και το πλήθος των διαφορετικών θρησκειών που έχουν καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία από τα πολύ παλιά χρόνια μέχρι σήμερα!
Ι believe in fairies... Όπως λέει και ο τίτλος...Είναι όμορφα πλάσματα και δημιουργούν θετικά συναισθήματα... Ζουν στα δάση μακριά από τους ανθρώπους...Με αυτό τον τρόπο προστατεύουν τα συναισθήματά τους...Δεν πληγώνονται...(Όλοι ξέρουμε τι έπαθε η καημένη η Tinkerbel που ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο, κινδύνεψε να χάσει τη λάμψη της!) Πιστεύω στις νεράιδες γιατί είναι αθώες και χαρίζουν παντού αγάπη και ευτυχία! 
Και αν είναι δημιουργήματα του ανθρώπινου νου δεν μου λέει τίποτα!! Είναι πολύ πιο αληθινές από τους ανθρώπους γύρω μας!!

...Ι do!!! I do!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου