Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Skies...

Πανελλήνιες, Πειρατικός 107.7, ξενύχτια με κλάματα στο τηλέφωνο... κομμάτια την πρώτη ώρα στο σχολείο και μάτια πρησμένα. Κράξιμο από τα κορίτσια και πάλι κλάματα. Η πρώτη κοπάνα της χρονιάς από το σχολείο μια βροχερή Δευτέρα. Και φυσικά πάλι κλάματα!! Αυτά είναι όσα μου θυμίζουν τα τραγούδια που είχα αναρτήσει στο προφίλ μου στο facebook τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πραγματικά, πέρσυ οι ορμόνες μου πρέπει να είχαν χτυπήσει κόκκινο! Ένα φορτηγό της Delica χρειαζόμουν κάθε μέρα!! Τα κείμενα κατεύθυνσης φταίνε που διαιωνίζουν την καταστροφολογία και την απελπισία!!
Ένας κόσμος τόσο μακρινός... μόλις δώδεκα μήνες πριν! Τελικά κάτω από συνθήκες πίεσης βλέπουμε τα πάντα διαφορετικά. Βιώνουμε τις καταστάσεις πιο έντονα. Και αν έχουμε και έμφυτο το στοιχείο της υπερβολής τόσο το χειρότερο!!
Πριν δώδεκα μήνες ήταν Τρίτη και ετοιμαζόμουν να πάω για μάθημα στο φρο. Φέτος, είναι Τετάρτη και ετοιμάζομαι να πάω στη δουλειά. Το κοινό στις δύο χρονιές είναι ότι περιμένω να καλωσορίσω την άνοιξη που έρχεται σε μια βδομάδα! Γιατί αυτή έχει την ικανότητα να εξαφανίζει τις δυσκολίες του χειμώνα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου