Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Θεσσαλονίκης(?) Μετρό

Το συγκεκριμένο post έχει χαρακτήρα τοπικιστικό. Αφορμή στάθηκε το ξέσπασμα ενός φοιτητή από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει αγανακτίσει από την κατάντια της πόλης του. Πιστεύω τα λεγόμενά του εκφράζουν κάθε πολίτη αυτής της πόλης. Γιατί, κύριε, δεν μπορείς να μας τάζεις μετρό και να μας αφίνεις με τις τρύπες και τις λαμαρίνες! Δεν γίνεται όλη η επαρχία να έχει εκσυχρονιστεί και εμείς απλώς να καμαρώνουμε για ένα έργο που ίσως κάπως, κάπου, κάποτε ολοκληρωθεί! Έχουμε εκτεθεί σαν πολίτες! Ανέκδοτο έχουμε καταντήσει, κύριε!!

Οι Αθηναίοι έχουν βελτιώσει τις μεταφορές τους με το μετρό, του οποίου οι στάσεις συνεχώς αυξάνονται. Σε Πρέβεζα-Άκτιο όσοι παθαίνουν ναυτία στη θάλασσα έχουν βρει την υγειά τους (για να την χάσουν οι κλειστοφοβικοί, βέβαια, σε ένα κατά τα άλλα αξιόλογο έργο). Για να μην πω και για τη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο (πραγματικά ώρες ώρες αναρωτιέμαι με ποιανού το μέρος είμαι, μιας και έχουν ωφελήσει και τα δικά μου ταξίδια η υποθαλάσσια και η γέφυρα).
Και επειδή τα λόγια είναι περιττά... ακούστε με τα ίδια σας αυτιά την οργή αυτού του φοιτητή!! Τα συμπεράσματα δικά σας.....


Υ.Γ. Μπορείτε να βρείτε και τα υπόλοιπα ξεσπάσματά του στη σελίδα Cain και στο blog Cain.
Υ.Γ.2: Η πιο συγκινητική στιγμή όταν αναφέρεται στο περιοδικό "Σαϊνια" και τον εξ αποστάσεως φίλο του.
Υ.Γ.3: Λίγη κατανοήση μη-Θεσσαλονικείς φίλοι μου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου