Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πριν χωρίσεις...

Πάει ο παλιός ο χρόνος (εδώ και καιρό, αλλά δε θέλω σχόλια!). Νομίζεις πως μαζί με αυτόν πρέπει να πάει και η σχέση σου? Καλα περάσατε, αλλά ήρθε η ώρα για καινούρια πράγματα? Θες, λοιπόν, να χωρίσεις! Κανένα πρόβλημα! Πρόσεξε, όμως, να το κάνεις σωστά! Εκτός του ότι πρέπει να είσαι σίγουρος/η, υπάρχουν κάποια διαδικαστικά που πρέπει να γίνουν πριν για να μην χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο μετά!!

Step 1: Να μαζέψεις τα προσωπικά σου αντικείμενα από το σπίτι του, από τη δουλειά του, το αμάξι του, το εξοχικό του... από όπου τα έχεις παρατημένα anyway! Μετά το χωρισμό το πιο πιθανό είναι να βρεθούν στον κοντινότερο κάδο! Μην ποντάρεις στο ότι είναι μεγαλόψυχος! Αν τον παρατήσεις δεν θα είναι και τόσο! (για να μην κλαις για τα πιτζαμάκια σου μετά)
Step 2: Άλλαξε απαραιτήτως τυχόν κωδικούς που έδωσες κατά τη διάρκεια της σχέσης σας. Κάποτε ήσασταν ένα, αυτές οι εποχές όμως τελείωσαν! Δεν θες για κανένα λόγο να δει συζητήσεις με τις φίλες σου στο facebook και να σε κατασκοπεύει. Επίσης, δεν θες να μάθει τίποτα για το νέο σου φλερτ. Τώρα αν έχεις εσύ δικούς του κωδικούς, αν έχει μυαλό στο κεφάλι του θα τους αλλάξει μόνος του! (πόσες από σας έχετε ακόμα κωδικούς πρώην σας που δεν είχαν το μυαλό να τους αλλάξουν?)
Step 3: Κάνε Sex, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξαναδείς άσπρη μέρα!! Το ότι χωρίζεις δεν σημαίνει ότι ο επόμενος σε περιμένει στη γωνία!
Step 4: Πές του ό,τι σου καθόταν στο λαιμό τόσο καιρό! Όσα του έλεγες και δεν καταλάβαινε! Ωστόσο, μην ελπίζεις ότι τώρα θα σε καταλάβει.

Τέλος, αν όσο ήσασταν μαζί κόπιασες να τον κάνεις άνθρωπο και να του μάθεις πως φέρονται σε μια σχέση ήρθε η ώρα να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο (δεν θα το γλιτώσεις τελικά!). Σπατάλησες χρόνο να αλλάξεις κάποιον για να τον χαρεί η επόμενη στην τελική! Και πίστεψέ με, δεν θα σε ευγνωμωνήσει ποτέ η σκύλα!

Υ.Γ.: Ευχαριστώ τη Χριστίνα, τη Φρειδερίκη και την Εύα για τη συνεργασία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου