Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Το έργο της ζωής μας..!

  Η ζωή μας είναι σαν τις ταινίες του σινεμά! Όλα είναι πιθανά να συμβούν και ποτέ δεν ξέρουμε το τέλος όσο προφανές και αν μας φαίνεται μέσα από τις σκηνές της! Στην δική μας ταινία, λοιπόν, εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές αλλά και οι σκηνοθέτες παράλληλα. Εμείς διαλέγουμε τους ηθοποιούς  αυτής της ταινίας με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε να έχει ο κάθε ρόλος.Περνάμε έτσι τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε από οντισιόν προκειμένου να δούμε ποίος μας ταιριάζει για τον εκάστοτε ρόλο.Οι επιλογές που κάνουμε σε αυτό το στάδιο είναι άλλοτε σωστές και μας βοηθούν να προχωρήσουμε στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και άλλοτε λανθασμένες καθώς εμποδίζουν την ταινία μας!Ακόμα όμως και αυτές οι λάθος επιλογές που κάνουμε μας βοηθούν εν μέρη καθώς μετά από αυτές θα ξέρουμε τι δεν θα θέλαμε να έχει ο επόμενος χαρακτήρας που θα επιλέξουμε.

  Κάποιοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή μας και μένουν σε αυτήν ως κομπάρσοι.Ο ρόλος τους, δηλαδή, είναι τελείως επιφανειακός και είναι χρήσιμοι μόνο για να γεμίζουμε τα κενά των σκηνών.Η σημασία τους είναι τόσο μικρή που ακόμα και αν έφευγαν κάποια στιγμή από την ζωή μας δεν θα μας άφηναν κάποιο κενό.
  Είναι όμως και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ο ρόλος τους είναι τόσο σημαντικός και καθορίζει την πορεία τους.Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι πραγματικοί φίλοι,οι γονείς και φυσικά το άλλο σου μισό.Οι γονείς σε κατευθύνουν ώστε να κάνεις τις σωστές επιλογές καθώς σου δίνουν τις κατάλληλες γνώσεις που χρειάζεται ο πρωταγωνιστής αυτής της ταινίας.Στη συνέχεια,οι καλοί φίλοι,είναι από τους σημαντικότερους ηθοποιούς στην ζωή σου.Είναι εκεί για να σου δείξουν αγάπη,να σε βοηθήσουν στα προβλήματά σου,να σε παρηγορήσουν στην αποτυχία και βρίσκονται δίπλα σου για να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή μετά την μεγάλη αποτυχία.Οι ''φίλοι'' που σε θέλουν μόνο στα καλά και δεν είναι δίπλα σου στις δυσκολίες της ζωής όμως,δεν μένουν στην ταινία ούτε καν ως θεατές.
 Τέλος το άλλο μας μισό.Ο ρόλος του;Πρωταγωνιστικός.Είναι αυτός που θα σε βοηθήσει να έχεις το happy end στην ζωή σου που πάντα ονειρευόσουν!Η επιλογή του συμπρωταγωνιστή όμως είναι πολύ δύσκολη. Πολλοί μοιάζουν ιδανικοί γι 'αυτόν τον ρόλο.Αναγκαστικά κάνεις δοκιμές μέχρι να βρεις τον ιδανικό.Στις δοκιμές αυτές βλέπεις τα λάθη τον επιλεγομένων,συνεχίζεις στον επόμενο βλέπεις πως ούτε αυτός σε καλύπτει και η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι ώστε να βρεθεί ΕΚΕΙΝΟΣ. Εκείνος, θα έχει όλα όσα ήθελες τόσα χρόνια, δεν θα σου δώσει περιθώρια για αμφιβολία ούτε λεπτό.Είναι αυτός που μαζί του θα γυρίσεις την ταινία της ζωής σου και θα έχει happy end!! Είναι εκείνος που μαζί του θα δεις αυτήν την ταινία και θα συνειδητοποιήσεις πως είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου... Μέχρι τότε όμως πρέπει να σκηνοθετήσεις κατάλληλα την ταινία σου και να μην αφήνεις πολλά περιθώρια για λάθος επιλογή ηθοποιών,σκηνών και κομπάρσων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου