Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Αναθεώρηση....

Ξαναδιαβάζοντας το Russian Roulette καταλαβαίνω πόσο λάθος ήταν ο τίτλος για ένα τέτοιο περιεχόμενο. Ίσως αν το δούμε μεταφορικά να ταίριαζε. Κυριολεκτικά όμως σίγουρα όχι!
Οι ενστάσεις μου πηγάζουν από το τι είναι τελικά Russian Roulette?? Το κέρατο ή η εγκατάλειψη είναι καταστάσεις που κανείς μας δεν θέλει να τις βιώσει. Διαλύουν (μεταφορικά πάντα) τη ζωή μας, μας κάνουν πιο καχύποπτους με τους ανθρώπους και δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε ξανά κάποιον.  Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια παρόμοια κατάσταση κάποια στιγμή. Πόσο χειρότερο είναι όμως το να διαλυθεί κυριολεκτικά η ζωή μας? Η βία και ο εκφοβισμός είναι πολύ χειρότερα από οποιοδήποτε ψέμα ή κέρατο.
Τελικά, Russian Roulette είναι να κρύβεις μελανιές.
Εδώ ταιριάζει απόλυτα το ρητό πως υπάρχουν άντρες με @ρχ!δια και άντρες @ρχ!δια. Δυστυχώς, οι δεύτεροι πιστεύουν πως οι μπάλες τους υπάρχουν μόνο για να γ@μ@νε και νομίζουν πως όσο περισσότερες π@ρτούζες έχουν κάνει τόσο πιο υπολήψιμοι θα είναι στην κοινωνία. Μέγα λάθος!! Οι σωστοί άντρες δεν θα προσβάλουν, δεν θα βρίσουν, δεν θα χτυπήσουν ποτέ μια γυναίκα. Δεν έχει σημασία το πόσο εμφανίσιμος είναι κάποιος ή το πόσο γυμνασμένος ή πόσα λεφτά έχει στο πορτοφόλι του. Η ουσία είναι μέσα. Αν ξέρει να φέρεται, αν έχει καλούς τρόπους, αν ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τη γυναίκα που κυκλοφορεί δίπλα του.
Όλοι τους έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Είναι κτητικοί, διεκδιτικοί, οξύθιμοι με το παραμικρό, υποστηρίζουν πως για ό,τι έπαθε έφταιγε αυτή και η συμπεριφορά της, αυτοί ήταν πάντα σωστοί απέναντί της. Και έχουν πάντα έναν τόνο στη φωνή ικανό να πείσει τους πάντες. Για να τους αποφύγεις δεν χρειάζεται μόνο γνώση, αλλά και δύναμη!
Και αν νομίζετε πως ζούμε σε ένα πολιτισμένο κράτος, μια πολιτισμένη εποχή... απλά κοιτάξτε γύρω σας................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου