Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πώς να μην λιώσεις...

Όταν η καθημερινότητα τρέχει και προβλήματα εμφανίζονται συνεχώς υπάρχει πάντα ένας κόσμος στον οποίο μπορούμε να καταφύγουμε και να μας δώσει δύναμη! Αυτός δεν είναι άλλος από τον κόσμο των παιδιών! Η αγάπη τους είναι τόσο αθώα και ικανή να σε καλύψει και να κάνει όλα τα προβλήματα να εξαφανιστούν!! Να χάνεσαι μαζί τους ανέμελα και αυτά να σε φροντίζουν μην τους πάθεις κακό. Θέλουν μόνο να τα αγαπάς το ίδιο και να μην τα απογοητεύσεις ποτέ!!!
Γιατί πως να μη λιώσεις όταν
σε φιλάνε αυθόρμητα πολλές φορές συνεχόμενα και ακούγεται αυτό το "smaaats-smaaats" παχύ παχύ!! Πώς να μη λιώσεις όταν δεν θέλουν για κανέναν μα κανέναν λόγο να κατέβουν από την αγκαλιά σου, ούτε για όλα τα ζαχαρωτά του κόσμου!!! Όταν κουρνιάζουν πάνω σου και σε χαϊδεύουν τόσο απαλά και τόσο γλυκά που θες να τα ζουλίξεις μέχρι τελικής πτώσης. Όταν σου λένε "είσαι πολύ όμορφη" και ας είσαι σαν ξεμαλλιασμένη!! Όταν κοιτάτε μαζί αεροπλάνα και λες πως κάποια μέρα ίσως δουλεύεις κι εσύ εκεί πάνω και σου λένε "κι εγώ θα γίνω αυτό όπως εσένα". Αρκεί να είναι δίπλα σου και να σε θαυμάζουν. Κι ας μην έχουν ιδέα τι είναι τα αεροπλάνα κι ας μην μπορούν καν να προφέρουν αυτό το δύσκολο "αυτό". Πώς να μη λιώσεις όταν σου γεμίζουν το κινητό με ήλιους και λουλουδάκια αυτοκόλλητα, κι εσύ να μην μπορείς ούτε καν να το σκεφτείς για να τα ξεκολλήσεις για κανέναν λόγο γιατί την άλλη φορά θα σε ρωτήσουν "που πήγαν τα αυτοκόλητα?!". 
Γιατί τα παιδιά εκτιμάνε και είναι τα μόνα που μπορούν να σε νιώσουν όταν δεν είσαι καλά. Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, όμως, γιατί οι ψυχούλες τους είναι πολύ ευαίσθητες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου