Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Random II

  • Σε αυτή τη γειτονιά ούτε ένα παγωτό μπορεί να φάει κανείς με την ησυχία του! Ξεκινήσαμε προχτές το απόγευμα αμέριμνες με τη Λώρα να βάλουμε λίγο παγωτό στο στόμα μας μπας και πάνε κάτω τα φαρμάκια της εξεταστικής. Το 'χουμε σαν εθιμοτυπικό ένα πράγμα. Κάθε χειμώνα, όταν δεν είμαστε καλά και θέλουμε να ξεσκάσουμε πάμε μέχρι την πλατεία της Επταλόφου, παίρνουμε ένα παγωτό από συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο (ή κρέπα ανάλογα με τα κέφια) και καθόμαστε σε συγκεκριμένο παγκάκι. Στο δρόμο, λοιπόν, συναντάμε τον Δρακουμέλ (ψευδώνυμο περσινού μας καθηγητή)! Και από εκεί ξεκίνησε η καταδίωξη! Σε πρώτη φάση, μας γκαντέμιασε Ο γρουσούζης και δεν είχε παγωτο σε αυτό το ζαχαροπλαστείο. Σε δεύτερη φάση, όταν ξεκινήσαμε για άλλο μαγαζί πάλι μπροστά μας τον πετύχαμε! Μπαίνουμε και εμείς στο στενό του αστυνομικού τμήματος για να μην πέσουμε πάνω του και περιμένουμε να περάσει. Αλλά αυτός πουθενά! Είχε κάτσει στη στάση μπροστά από το μαγαζί που θέλαμε να πάμε και περίμενε το λεωφορείο. Αμάξι δεν έχει αυτός ο άνθρωπος??? Ήθελα να 'ξερα!! Ευτυχώς, που ο αστυνομικός που είχε φρουρά δεν έδωσε σημασία σε δύο τρελές που έκαναν λες και τις κυνηγούσαν. Τελικά, κάναμε τον κύκλο και για καλή μας τύχη μέχρι να φτάσουμε στο μαγαζί είχε έρθει το λεωφορείο του και είχε φύγει. Η ανταμοιβή μας ήταν το παγωτό που φάγαμε!!! Ήταν καταπληκτικό!! Και τώρα που το βρήκαμε δεν θα το αφήσουμε με τίποτα το μαγαζί!!! (Είμαστε καλοφαγούδες!!!)
  • Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στην εξεταστική! Πρώτη φορά διαβάζω τόσο συγκεντρωμένη!! Έχω γυρίσει, βέβαια, τα μισά αναγνωστήρια της σχολής μου... αλλά χαλάλι!! Στο σπίτι δεν βολεύομαι πουθενά! Χτες που προσπάθησα να διαβάσω άλλαξα τόσα μέρη και πουθενά δεν μπορούσα να κάτσω ήσυχα! Χτυπάνε όλη την ώρα και τα τηλέφωνα, με εκνευρίζουν! Ενώ στα αναγνωστήρια κατά έναν μαγικό τρόπο βολεύομαι και δεν κουνιέμαι για ώρες! Απορώ με τον εαυτό μου! Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε στην πρώτη εξεταστική!!!


ΥΓ: Τελικά ένας ψυχολόγος σε κάθε παρέα είναι must! Και η Λώρα έχει το κυριότερο χαρακτηριστικό του ψυχολόγου: την αντικειμενικότητα! Λώρα Σ' αγαπάμε!!!!  

(Σαν παρδαλό κατσίκι το 'κανα το post!!!)

2 σχόλια:

  1. XDDD τι να πρωτοσχολιάσω!
    Το παγωτό ναι ήταν καταπληκτικό και ρίξαμε πολύ γέλιο εξαιτίας του Δρακουμέλ.Λυπάμαι μόνο τα παιδιά που παιδεύει φέτος LOL.
    Και γω σας αγαπώ!Πόσες ψυχολογικές αναλύσεις έχω να κάνω στο μέλλον μέσω κινητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλέεες!! Αφού ξέρεις πως αν δεν ακούσω την ψυχολογική σου άποψη δεν ησυχάζω!!!! :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή