Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ο νέος και η νέα!

Νέος συνάντησε νέα. Νέος την έπεσε στη νέα. Όλα καλά μέχρι εδώ?! Ναι! Όλα καλά, μέχρι να εμφανιστεί η κοπέλα/ αρραβωνιαστικιά/ γυναίκα του νέου! Από εκεί και πέρα αν η νέα ενδόσει υπάρχουν διάφορες κατηγορίες. Υπάρχει και αυτός που θα πουλήσει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες ότι θα χωρίσει, υπάρχει και αυτός που δηλώνει από την αρχή ότι θέλει μια ξεπέτα, υπάρχει και o demi. Αυτός που δεν θα υποσχεθεί ότι θα χωρίσει, αλλά θα κάνει και ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει την άλλη, την παράνομη. Γιατί ο κύριος έχει την σίγουρη, την - συνήθως- μακροχρόνια, θέλει όμως και το νέο να περάσει την ώρα του. Έτσι για να μην υπάρχει μονοτονία! Και μόλις του φύγει ο ενθουσιασμός θα γυρίσει στην ασφάλεια.

Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τους άντρες!! Θα μου πεις, γιατί οι γυναίκες δεν τα κάνουν αυτά?! Ναι, θα σου πω, τα κάνουν, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό! Και ακόμα και αν απατήσουν θα το κάνουν με συναίσθημα. Αντίθετα, οι άντρες για χίλιους δύο άλλους λόγους εκτός από αυτόν!
Ειλικρινά, βαρέθηκα να μου την πέφτουν δεσμευμένοι! Λες και οι ελεύθεροι εξαφανίστηκαν! Έχεις φίλε μου την κοπέλα σου? Να τη χαίρεσαι!!! Τι ψάχνεσαι με τις άλλες?! Όταν τη χωρίσεις βγες πάλι στο κυνήγι με όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις!!! Αν θες απλώς να περνάς καλά με διάφορες, με γειά σου με χαρά σου, αλλά χώρισέ την την έρμη που το κέρατο έχει φτάσει στο ταβάνι!! Όσο περισσότερο κόσμο γνωρίζω τόσο περισσότερο απογοητεύομαι!!

Φιλική συμμετοχή: LARHS

3 σχόλια:

  1. swsto mexri ena shmeio... ti shmainei synais8hmatiko kerato? :P ola ayta ta gourounia pou les... mporei na einai erwteymena gourounia. mporei k aytoi na apatoun tis gynaikes-kopeles me synais8hma... :) ti sas kanei esas na keratwnete me synais8hma k emas na keratwnoume apo antrikomoriako ais8hma? :P kata t alla evge... LARHS (epilogh mou h foto. h8ela na th xrhsimopoihsw kapou :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ότι δικαιολογώ τις γυναίκες, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ποιός άντρας το κάνει με συναίσθημα?! Αλλά ας δεχτούμε ότι υπάρχουν και άντρες που το κάνουν με συναίσθημα... έχω να πω (και για τα δύο φύλα) απλά ότι "θέλει μαγκιά"!
    Κατά τα άλλα, σ ευχαριστούμε πολύ για τη φιλική συμμετοχή γιατί έψαχνα ώρες για μια φωτογραφία της προκοπής!(έγραψες δύο φορές το ίδιο σχόλιο, γι αυτό έσβησα το δεύτερο! :D )

    ΑπάντησηΔιαγραφή