Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Can you make her scream?!

Και ξαφνικά όλοι την έχουν δει γ@μιάδες! Τρείς τύπους γ@μιάδων έχω συναντήσει μέχρι τώρα!
  1. Ο τύπος "ο καλός μύλος όλα τα αλέθει"--->  Είναι αυτός που πηγαίνει με όποια του κάτσει. Δεν τον νοιάζει αν είναι ψηλή, κοντή, αδύντατη, χοντρή, όμορφη ή άσχημη. Τον νοιάζει να ικανοποιήσει τον εγωισμό του. Νομίζει πως αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στις γυναίκες που έχουν περάσει από το κρεβάτι του, πως όλες κόβουν φλέβες για πάρτυ του και όλες τον θέλουν κολασμένα! Συνήθως αυτή η εντύπωση απέχει πολύ από την πραγματικότητα!
  2. Ο τύπος "όλες οι πρώην για πάρτυ μου" ---> Διατηρεί επαφές με τις πρώην και σε περίοδο ξηρασίας περνάει μια βόλτα από το κρεβάτι τους. Ακόμα και σχέση να 'χει δεν το θεωρεί κακό. Η δικαιολογία απλή: Είναι γυναίκες που ξέρει! Και αυτός έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, ότι οι πρώην έχουν πάθει εξάρτηση από το πόσο καλό κρεβάτι κάνει και δεν μπορούν να του αντισταθούν! Αυτή η πεποίθηση ανεβάζει το ηθικό σε κομπλεξικούς που εκτός από 2-3 που χουν στραβωθεί να κάνουν σχέση μαζί τους δεν τους δίνει σημασία θηλυκή γάτα!
  3. Τέλος, ο τύπος "έχω καιρό σχέση, δεν είναι κακό να ξενοπηδήσω και λίγο" ---> Αυτός ο τύπος είναι κτητικός με την κοπέλα του. Δεν θέλει να την αγγίξει ούτε κουνούπι! Και αυτός την αγαπάει και δεν θέλει να την χωρίσει. Το ότι πηγαίνει και με άλλες δεν αποτελεί απόδειξη απιστίας, εφόσων δεν νιώθει τίποτα για καμία από αυτές! Έχει και αυτός μεγάλη εμπιστοσύνη στις επιδόσεις του, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο οι άλλοι δύο!

Η αλήθεια είναι ότι κοινός παρανομαστής για τους δύο πρώτους τύπους είναι η... έλλειψη προσόντων! Ή δεν θα είναι τόσο προικισμένοι όσο νομίζουν ή δεν θα το κάνουν τόσο καλά όσο πιστεύουν. Με τον τρίτο τύπο είμαι πιο επιεικής γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις με προσόντα! Κοινός παρανομαστής και των τριών κατηγοριών ότι αν έχουν σχέση, εκείνη την ώρα το ξεχνάνε! Αλλά μετά μην τους ενοχλήσεις! Δεν διακινδυνεύουν μια σχέση με "γερές" βάσεις (ειρωνικό) για ένα πήδημα!! Τώρα ποιόν κοροιδεύουν είναι άλλο θέμα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου