Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Can you scream κοριτσι μου...????

Τόσα χρόνια ακούω σχόλια και διαβάζω άρθρα σχετικά με το γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά το sex. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα εκτενέστερα! Μετά από μια συζήτηση που είχα πρόσφατα κατέληξα στο ότι το πρόβλημα δεν είναι των αντρών... αλλά των γυναικών!

Sorry αγαπητή μου αναγνώστρια.... αυτή είναι η πικρή αλήθεια! Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει, ούτε ότι δεν σε θέλει, ούτε ότι σε βαριέται, ούτε οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα σου έρθει στο μυαλό! 
Πρώτα πρώτα, πρέπει επιτέλους να πάψεις να είσαι αθεράπευτα ρομαντική!! Η ζωή δεν είναι αμερικάνικη ταινία, ούτε σαπουνόπερα! Κατάλαβέ το!! Πρακτικά να το πάρεις, πόση ώρα ήθελες να μείνετε αγκαλιά? Μέχρι την επόμενη αυγή?! Λίγο δύσκολο! Και αν υπολόγιζες να συζητήσετε μετά το sex για το "Που οδηγεί αυτή η σχέση Θανάση", λάθος ώρα διάλεξες!!
Από την άλλη, αν δεν ισχύει η παραπάνω περίπτωση τότε κοπελιά έμεινες ανικανοποίητη! Αυτό εξηγείται από πολλές απόψεις. Είτε πρέπει να αλλάξεις παρτενέρ (γιατί ο δικός σου δεν ασχολείται με την δική σου ευχαρίστηση/ δεν έχει τα κατάλληλα προσόντα/..........), είτε είσαι ανοργασμική! Αυτό γιατί κάθε άνθρωπος που νιώθει πλήρης (να το πω πιο εκλεπτισμένα) είναι σε όρια χαλάρωσης και φλερτάρει με τον ύπνο.
Οπότε την επόμενη φορά που θα κατηγορήσεις το αναίσθητο γουρούνι που κοιμάται δίπλα σου, σκέψου ποιό είναι το λάθος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου