Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο αριθμός τρία....

Είναι μερικές φορές που πρέπει να υπολογίζουμε τα όριά μας. Να ξέρουμε μέχρι που μας παίρνει να προσπαθούμε. Με αυτό τον τρόπο, βέβαια, δεν θα μας εκτιμήσει κανείς περισσότερο. Αλλά θα κερδίσουμε κάτι σημαντικότερο... την αξιοπρέπειά μας.
Κι όσοι ξέρετε την παροιμία που λέει ο λαός "στους δύο τρίτος δεν χωρεί" νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί του. Γιατί το τρία είναι ένας περίεργος αριθμός. Έχει την τάση να εμφανίζεται εκεί που δεν τον σπέρνουν και μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει! Δεν κάνει κανέναν ευτυχισμένο! Ποιός ο λόγος, λοιπόν, να παιδεύεται κανείς σε ιδιαίτερες καταστάσεις και να μην ψάξει να βρει την ευτυχία αλλού?! Γιατί κανείς να χαλιέται περιμένοντας κάτι που δεν θα έρθει ποτέ ή κάτι που ήρθε και πέρασε?!
Όσο περίεργο και αν φαίνεται υπάρχουν και σχέσεις που λειτουργούν υπό κανονικές συνθήκες... χωρίς παράσιτα! Αν ψάξετε, λοιπόν, και είστε ανοιχτοι σίγουρα θα τις βρείτε! Δεν παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη, αλλά οι βάσεις που εμείς θα της βάλουμε! Όλη αξίζουν να ζήσουν μια τέτοια σχέση. Και αυτές προσφέρουν πραγματική ευτυχία... και πολύ ηρεμία!

Καλό σας βράδυ....

Θέλω στη βροχή να περπατήσω
Ο αέρας να με αρρωστήσει
Κι η φωνή να πει πρωτού να κλείσει
Πως εκείνη δεν θα σ' αγαπήσει όσο σ' αγαπώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου