Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

He is mine ...

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες γινόμαστε αρκετά κτητικές με το ταίρι μας. Δεν θέλουμε να του μιλάνε, να τον κοιτάνε, να τον ακουμπάνε και γενικά θέλουμε να είναι όλος δικός μας. Τι γίνετε όμως όταν τον πολιορκούν διάφορες λυσσασμένες γυναίκες; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, τα οποία όπως είναι φυσικό βρίσκονται πάνω από το κεφάλι σου και η πίεσή σου είναι τουλάχιστον 17! Αφού ηρεμήσεις λίγο ρώτησέ τον με γλυκό τρόπο ποια είναι αυτή η σκύλα που τον περιτριγυρίζει. Δέξου κάθε απάντηση του με χαμόγελο, αρκεί να μην σου πει βέβαια πως είναι κάποια πρώην του!!
 Εφόσον δεν έχεις αρκετά στοιχεία δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τον χρόνο να κυλίσει μέχρι να βρεις τις κατάλληλες αποδείξεις για τις υποψίες σου. Φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να σου πάρει καιρό καθώς οι εγκληματίες σβήνουν και εξαφανίζουν πάντα τα στοιχεία της ενοχής τους. Κάποια στιγμή όμως, πιάνονται χωρίς να το καταλάβουν. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη. Του δείχνεις λοιπόν τα πειστήρια του εγκλήματος. 
   Αν είναι ένοχος ακολουθούν οι εξής αντιδράσεις: 1) Τα χάνει και δεν ξέρει τι να σου πει, 2)αλλάζει χίλια χρώματα, 3)πετάγονται τα μάτια του έξω, 4)προσπαθεί να βρει την κατάλληλη δικαιολογία ώστε να καλύψει τις πομπές του, 5)ανακτά δυνάμεις, 6)αντεπιτίθεται! Στο στάδιο της αντεπίθεσης ο ένοχος είναι πάντα άψογος. Νευριάζει με τις σκέψεις που κάνεις για αυτόν και ''πληγώνεται'' που μπόρεσες να βάλεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου. Μετά σου ζητάει τα ρέστα που παραβίασες τα προσωπικά του δεδομένα χωρίς να πάρεις την άδεια του και αναρωτιέται πόσο διεστραμμένη είσαι που πιστεύεις ότι μιλάει και με άλλες ενώ έχει μάτια μόνο για εσένα. Μόλις τελειώσει αυτός ο καβγάς (ας μην κρυβόμαστε θα φωνάζει σαν τρελός) σου ζητά χρόνο να σκεφτεί για την ανεξήγητη συμπεριφορά σου. Προβλεπόμενες οι αντιδράσεις των ανδρών λοιπόν. 
  Τι μπορείς να κάνεις εσύ για να αποφύγεις όλα τα παραπάνω; Πρέπει να λειτουργείς σαν εντομοκτόνο. Να εξαφανίζεις δηλαδή κάθε πιθανό κουνούπι που προσπαθεί να σε τσιμπήσει!! Γιατί στο κάτω κάτω είναι δικός σου και μόνο δικός σου. Δεν γουστάρεις να τον μοιράζεσαι με άλλες. Αν όμως έχεις βρει τον κατάλληλο άντρα, τον άντρα τον σωστό δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου