Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Mojito Vs Vodka

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι πάει στραβά με τα καλοκαίρια!! Τρως την πίεση και το ζόρυ του χειμώνα και ελπίζεις σε ένα αραχτό καλοκαιράκι πλάι στο κύμα να πίνεις Mojito με γρανίτα φράουλα και να καταλήγεις το βράδυ σπίτι με γιαούρτι μπας και περάσει το τσούξιμο από το κάψιμο του ήλιου.
Και όταν τελικά έρθει αυτό το καλοκαίρι μόνο έτσι δεν είναι!!
Γιατί ή θα τρέχεις στα νοσοκομεία γιατί κάποιος παππούς θα σκόνταψε, θα γλίστρησε, θα πέρασε την όχθη ή θα κυνηγάς τους γονείς σου μην κάνουν μαλακίες και τρέχεις και αυτούς στα νοσοκομεία ή θα τη βγάζεις στη δουλειά (ασφαλώς συμπεριλαμβάνονται και οι ανακαινήσεις στον χώρο εργασίας) ή θα κλαις για τον χαμένο έρωτα που προτίμησε τη φοράδα από σένα. Φυσικά, όχι πάντα με την ίδια σειρά και φυσικά σε ένα καλοκαίρι θα μπορούσαν να αντιστιχούν και πάνω από δύο!! Έτσι, ερχόμαστε στο σημείο που αναρωτιέμαι: κάθε καλοκαίρι γαμιέται ο Δίας γενικώς ή εμείς υπερεκτιμούμε μια εποχή που είναι σαν όλες τις άλλες?!?! Γιατί μπορεί όλη η χώρα να υπολειτουργεί, ωστόσο τα προβλήματα δεν κάνουν το ίδιο. Δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος πως θα κάνουν παύση για ένα τρίμηνο!!
Οπότε για ένα ακόμα καλοκαίρι ας μαζέψουμε στιγμές.... τις καλύτερες στιγμές για να βγάλουμε το χειμώνα!! Ακόμα και όταν καταλήγεις με σπιτικά Mojito και vodka πορτοκάλι στην κάψα της πόλης πάντα υπάρχει τρόπος να περάσεις καλά/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου