Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Γυναίκες....!!!

Για πρώτη φορά, στα σχεδόν τέσσερα χρόνια του Live your myth θα ακουστεί και μια αντρική φωνή. Το post που θα ακολουθήσει περιλαμβάνει τις κατηγορίες των γυναικών και είναι εξολοκλήρου γραμμένο από άντρα. Δεν δέχτηκε να γίνει συντάκτης μας και επισήμως, αλλά θα χαρούμε να φιλοξενούμε τη γνώμη του. 
Η αλήθεια είναι πως μπήκα στον πειρασμό να κάνω τα σχόλιά μου, αλλά τελικά αποφάσισα να το αφήσω στην αρχική του μορφή. Δεν άλλαξα ούτε τη σύνταξη. Ήθελα η αντρική γνώμη να μείνει ακέραια, χωρίς παρεμβολές.

Το U.F.O.: Ο Θεός να σε φυλάει. Με το που βγαίνεις πρώτη φορά μαζί της αρχίζεις και εκτιμάς τις πνευματικές σου ικανότητες. Το μόνο θέμα συζήτησης, αναγκαστικά, περιορίζεται στα νύχια της άντε και στο χρώμα των μαλλιών της.  Μην ανησυχείτε δεν είναι κολλητικό! 

Η snob: Δεν είναι λίγες οι φορές που μια φαινομενικά νορμάλ γυναίκα αποδεικνύεται ότι έχει την τάση να σηκώνει ψηλά τη μύτη της. Έτσι, λοιπόν αν δεν έχεις διαβάσει τουλάχιστον τους αδερφούς Καραμάζωφ ή λίγο Τζορτζ Οργουελ βρε αδερφέ δεν είσαι της τάξης της. Για αυτό περιορίσου στο να ακούς και μην πολυανοίγεις το στόμα σου.

Η νταλικέρης: Νομίζεις ότι έχεις βρει την τέλεια γυναίκα. Τα πάντα δείχνουν ότι αυτή είναι το έτερό σου ήμιση. Είναι όμορφη και ανταποκρίνεται στο έπακρο στις απαιτήσεις σου. Κάποια στιγμή λοιπόν όταν έχει καταναλώσει λίγα ποτήρια αλκοόλ και έχει χαλαρώσει, ανοίγει ο οχετός. Και τότε είναι που αναθεωρείς πλήρως την προηγούμενη ωραία εικόνα της. Έχεις δύο επιλογές: ή άρχισε να ρίχνεις τη μια βρισιά μετά την άλλη μπας και συνενοηθείτε ή απλώς φύγε.

Το σκυλί: Λέγοντας σκυλί δεν εννοούμε γυναίκα που μοιάζει με σκυλί, αλλά γυναίκα προκλητική μέχρι αηδίας. Βάζει λοιπόν ότι πιο κοντό βρίσκει στην ντουλάπα της και με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνει για ποτό. Στήθος έξω κοιλιά μέσα είναι το σύνθημά τους. Δεν έχει σημασία ο πόνος αλλά το πόσο θα τους κοιτάζουν. Και ναι!!! αυτή είναι η απάντηση στους Κλαρινογαμπρούς. Είναι οι Κλαρινονύφες!!!

Η τσιγκούνα: Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Μια πολύ σοφή παροιμία αλλά όταν εφαρμοστεί κατά γράμμα οδηγεί στο φαινόμενο που ονομάζεται τσιγκουνιά ή τσιπιά. Είναι αδιανόητο για αυτού του τύπου την γυναίκα να πληρώσει για καθημερινά αυτονόητα αγαθά, θα στερηθεί τα πάντα μόνο και μόνο για να γεμίσει το πουγκί της. Και θυμήσου αν προσπαθήσεις να την αλλάξεις μια άλλη παροιμία. Ο λύκος μπορεί να αλλάζει το δέρμα του, αλλά το χούι του ποτέ.

Η γκρινιάρα: Όλοι μας νομίζω έχουμε γνωρίσει γκρινιάρες γυναίκες. Δεν θέλω το ένα, θέλω το άλλο, μου ξυνίζει το ένα, το άλλο μου βρωμάει. Γιατί φόρεσες αυτά τα παπούτσια, γιατί έβαλες ζελέ!!! Πονοκεφάλιασα στην ιδέα.... Υπομονή παιδιά και όλα γίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου