Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

She's a homewrecker


  Κάνοντας, λοιπόν, ένα απλό σερφάρισμα στο διαδίκτυο έπεσα πάνω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα με τίτλο She's a homewrecker. Από τον τίτλο και μόνο γίνεται αντιληπτό το περιεχόμενο της. Απευθύνεται σε απατημένες γυναίκες οι οποίες μπορούν να αναρτήσουν την ιστορία τους με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια βάζοντας παράλληλα φωτογραφίες,τηλέφωνα,διευθύνσεις και ότι άλλο θέλουν για την πέτρα του σκανδάλου! Οι αναγνώστες των ιστοριών μπορούν να δώσουν θετική ψήφο σε όποια ιστορία θεωρούν ενδιαφέρουσα και να αφήσουν το δικό τους σχόλιο ή συμβουλή για τις απατημένες κυρίες. Η σελίδα αυτή μου κέντρισε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον καθώς διάβασα ιστορίες γυναικών οι οποίες ξεφτυλίζονται,πραγματικά,  προκειμένου να πάρουν μια διαδικτυακή εκδίκηση για ότι τους έκανε αυτή η slut στον γάμο ή στην σχέση τους.
  Από την μια μεριά έχουμε την απατημένη η οποία όπως είναι λογικό αισθάνεται τεράστια οργή τόσο για τον άντρα της που μπόρεσε να κοιτάξει άλλη γυναίκα και να κάνει όλα τα υπόλοιπα μαζί της, όσο και για την "κουκλίτσα" που τόλμησε να ριχτεί στον άντρα της. Είναι φυσιολογικό να θέλει να ξεσπάσει αυτή η γυναίκα,να θέλει να τα κάνει όλα άνω κάτω στην ζωή της άλλης,να την κάνει να μετανιώσει για ότι έκανε!Πολλές έχουμε βρεθεί σε μια παρόμοια κατάσταση και δεν ξέραμε πως να αντιδράσουμε διαδικτυακά.Η σελίδα αυτή όμως μας λύνει τα χέρια.Αντί να κάθεσαι,αγαπητή αναγνώστρια, στο facebook και να γράφεις κατεβατά ολόκληρα για το τι σου συνέβη ή να ανεβάζεις τραγούδια με νόημα για εκείνη, μπορείς πολύ απλά να γράψεις ότι θέλεις στην σελίδα αυτή,να την βρίσεις,να πεις σε όλους πόσο μεγάλη ...καρδιά είναι,να ανεβάσεις φωτογραφίες της (ακόμα και πιο προσωπικές της),να δείξεις σε όλους τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον σύντροφό σου.Έτσι ίσως αισθανθείς ένα είδος ικανοποίησης και χαράς ταυτόχρονα!!
  Από την άλλη, όμως, έχουμε την πέτρα του σκανδάλου η οποία θεωρεί πως είναι τελείως αθώα καθώς ο σύντροφος σου είναι αυτός που άρχισε να μιλάει μαζί της, που της την έπεσε, που της ζήτησε να βγούνε, που συνέχισε να της στέλνει μηνύματα και να την παίρνει τηλέφωνα ενώ εκείνη δεν ήθελε,ειδικά όταν έμαθε πως είναι δεσμευμένος!Αυτή μόλις δει τις φωτογραφίες της φαρδιές πλατιές αναρτημένες στο internet και από κάτω όλα τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία έχει χαρακτηριστεί από πολλές γυναίκες,λογικά παθαίνει ένα σοκ,μάλλον αρκετά μεγάλο. Δεν καταλαβαίνει (φυσικά!!!) τον λόγο για τον οποίο η απατημένη έκανε κάτι τέτοιο γιατί στο κάτω κάτω αυτή, όπως ξανά είπαμε, δεν έφταιγε! Ο άλλος έπρεπε να σκεφτεί πως είναι δεσμευμένος,όχι αυτή (προς θεού!)!

 Κάπου εδώ αναρωτιέμαι εγώ:αξίζει να ασχοληθείς τόσο πολύ με κάποια τόσο γελοία και τόσο χαμηλού επιπέδου ή είναι προτιμότερο να αφήσεις πίσω σου αυτήν και τον σύντροφό σου προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω?!Σε κάθε περίπτωση πάντως η σελίδα είναι εκεί και περιμένει την δική σου ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου