Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Christmas?!?!?!

Ένας μήνας πριν τα Χριστούγεννα και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να εγκλιματιζόμαστε σιγά σιγά! Το background που έβαλα στο blog το έχω στην αναμονή κανα δυό μήνες τώρα! Ήδη πολλά μαγαζιά έχουν αρχίσει από την περασμένη βδομάδα να στολίζουν τις βιτρίνες τους (και να βγάζουν προσφορες XD) και έχουν ανοίξει όλα τα εποχιακά καταστήματα με τα χριστουγεννιάτικα είδη!  Ο καιρός μας τα χαλάει λίγο, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει. Γιατί όπως και να το κάνουμε Χριστούγεννα=χιόνι!!!!Έστω λίγο κρύο παραπάνω βρε αδερφέ! 
Και κάπου εδώ αρχίζει η συνέχεια του meme:

Day 3: A song that makes you sad...: Λαβωμένο ξωτικό. Ένα τραγούδι που ο καθένας που θα το ακούσει θα το ερμηνεύσει διαφορετικά. Έτσι δεν γίνεται άλλωστε με την τέχνη? Το κάθε έργο μιλάει διαφορετικά στην ψυχή του κάθε ανθρώπου και το συνδέει με διαφορετικές καταστάσεις. Προσωπικά το έχω συνδέσει με την απώλεια. Και μπορεί μετά από τα χρόνια που πέρασαν να σταμάτησε να με κάνει να κλαίω κάθε φορά που το ακούω, δεν σταμάτησε όμως να με αγγίζει! "Είσαι κοντά μου το νιώθω....."


Day 4: A song you used to love but now hate: "Το ξέρεις μ αρέσεις, μα μη με πιστέψεις σ αυτόν τον κόσμο που μόνος μου ζω δεν υπάρχουν κανόνες μα μόνο εξαιρέσεις..." Την πρώτη φορά που το άκουσα καθόμουν στο σαλόνι και διάβαζα αρχαία. Μ' άρεσε έψαξα να δω πως λεγεται,ποιος το λέει. Μετά άρχισε να ακούγεται όλο και πιο συχνά και πιο συχνά και πιο συχνά στα ραδιόφωνα,στις καφετέρειες, στα κλαμπ...ΠΑΝΤΟΥ!! Κάπου εκεί το μίσησα!! Βαρέθηκα να το ακούω παντού! Και όταν ο Rous έβγαλε καινούριο cd πάλι αύτο το κομμάτι παιζόταν!!!


Day 5: A song that you wish you heard on the radio: Και συνειρμικά με το από πάνω, αυτό που θα ήθελα να ακούω είναι ένα κομμάτι από τον τελευταίο του δίσκο. Στην αρχή το άκουσα κανα δυό φορές και αυτές στον Πειρατικό. Μετά άλλαξε το ύφος των τραγουδιών του, άλλαξε και όνομα και δεν το ξανα άκουσα στο ραδιο...!!! Και είναι τόσο ωραίο τραγούδι...!!!!


1 σχόλιο:

  1. Καλά το background είναι άπαιχτο!!!Μπορεί να αλλάξω και το δικό μου στο lj.Το βαρέθηκα τόσο καιρό το τωρινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή