Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Days 7&8

Day 7: A song that reminds you of someone: Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι εκτός από το ότι μου θυμίζει κάποιον, όταν το ακούω μπορώ να πω ότι "μυρίζει Χριστούγεννα του '06"!! Ήταν τόσο ξεχωριστά...ίσως λόγω αναμονής. Ίσως και τα τελυταία μέχρι τώρα Χριστούγεννα που είχαν μαγεία. Γενικά πονεμένη ιστορία τα Χριστούγεννα...Δεν γίνεται φέτος να έρθει η 27η Δεκεμβρίου κατευθείαν?? Επίσης, για κάποιον λόγο από τότε δεν μπορώ να πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και να μην έχω ακούσει το τραγούδι αυτό τούχιστον πέντε-έξι φορές!! Το χω σαν γρουσουζιά...

ΣΗΜ.: Και ναι είχα αγοράσει το αυθεντικό single με τίτλο "Κάλαντα"...ήμουν βανδικιά τότε!! 
ΣΗΜ 2.: Αυτό που είχα πάντα απορία είναι πως την έβαλαν αυτήν μες τη δεξαμενή...ή έστω πως το έκαναν να φαίνεται ότι είναι μες την δεξαμενή! 




Day 8: A song that reminds you of a certain event: Kαι από τα Χριστούγεννα μεταφερόμαστε σε καλοκαίρι. Τέλη Αυγούστου του '07 για την ακρίβεια. Είχαμε πάει με τη Λώρα στον αρραβώνα της αδερφής της Κυριακής (και στα δικά μας οι ελέυθερες!!). Αν θυμάμαι καλά ήταν η πρώτη φορά που θα ξενυχτούσαμε χωρίς γονείς (ή την αδερφή μου). Σαν μικρά και χαζά που ήμασταν ήπιαμε λίγο κρασί. Το τσίπουρο όμως που κυκλοφορούσε μαζί με το πρασινοπό λικέρ που μοίρασε η νύφη μας έβαλαν σε πειρασμό. Δοκιμάσαμε όλους τους συνδιασμούς. Εγώ και η Κυριακή δηλαδή, γιατί η Λώρα μόνο τα έφτιαχνε. Στο τέλος τα ανακατέψαμε και τα τρία. Ωραία περάσαμε δεν έχω παράπονο...Αφού δεν πάθαμε τίποτα εκείνο το βράδυ που ήμασταν και άμαθες στο ποτό δεν θα πάθουμε ποτέ!!
Στο αμάξι του γυρισμού τραγουδούσαμε το "Θέλω να τα πιώ" και όταν φτάσαμε στο σπίτι το τραγουδούσαμε και το χορεύαμε μέχρι να έρθουν οι γονείς της,οπότε και μαζευτήκαμε να μην ξεφτυλιστούμε(κοιμήθηκα στην Κυριακή εκείνο το βράδυ). Έτσι, η Φανούλα έγινε το σήμα κατατεθέν της βραδιάς και το τραγούδι της το ακούγαμε για πολλούς μήνες ακόμα μετά τον αρραβώνα. Πράγμα που νομίζω ότι έκανε όλος ο κόσμος γιατί ήταν το Hit του καλοκαιριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου