Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τόσο απλό!

Μερικοί εύκολοι τρόποι για τον εντοπισμό του Ιστολογίου μου:

  • Μπορείς να γίνεις αναγνώστης! Έτσι θα ενημερώνεσαι άμεσα από τον δικό σου λογαριασμό για ό,τι νέο ανεβαίνει!
  • Το παραπάνω βέβαια, προϋποθέτει πως όλος ο κόσμος θα μάθει ότι είσαι αναγνώστης. Για όσους δεν αντέχουν τα φώτα της δημοσιότητας μπορούν να το προσθέσουν στους σελιδοδείκτες τους. Έτσι, κάθε φορά που θα ανοίγουν τον browser τους θα είναι καρφιτσωμένη η ετικετούλα με το όνομα του Ιστολογίου.
  • Επειδή, όμως, υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα σε όσους έχουν άμεση επαφή με το λαπτόπι τους (γκουχου γκουχου) και δε θέλουν να δείξουν ότι ακόμη ασχολούνται  μπορούν να το βρίσκουν από το ιστορικό που κρατάει ο browser.
  • Τέλος, για τους άκρως τεμπέληδες που δεν τους αρέσει ούτε αυτή η λύση, μπορούν απλά να γράφουν στην μπάρα του browser το ονομα του Ιστολογιου(liveurmyth) και δίπλα να βάζουν πολύ απλά το .blogspot.com

Υ.Γ.: Χαίρομαι που αποτελώ πηγή έμπνευσης για τα ζευγάρια! Πέρσυ διακοπές στον Πύργο.... φέτος στον Λευκό Πύργο! Περιμένω με αγωνία το καλοκαίρι του '12!!
Υ.Γ.2: Φυσικά, τον πανέυκολο τρόπο μέσω του προφίλ μου στο facebook ούτε που τον αναφέρω!!

Kisses everywhere!!!!!

5 σχόλια:

  1. Μα τόση ώρα γράφω για να μην παιδεύεται ο κόσμος με το google!! :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααα! Δεν το διευκρίνισες βρε! Κοίτα, εμείς οι blogers, πρέπει να είμαστε προσιτοί στον κόσμο... Δεν πρέπει να μας ψάχνουν... Αλλά όποιος μπαίνει, ας αφήνει και κανένα σχόλιο για τη δουλειά μας! Μην μπαίνει σαν τον κλέφτη και βγαίνει αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτσε...στο δικό σου δε μπαίνουν καν!! Σε σνομπάρουν!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικά μιλάω... Αλλά μην με σνομπάρετε, ρε! Δηλαδή πληγώνομαι... Πραγματικά, αν είχα γάτα, θα την έβαζα να κλαίει... Αλλά τώρα που δεν έχω, λυπάμαι δεν μπορώ να κάνω τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή