Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τεχνολογικά Μέσα....

Τα παιδιά είναι ευλογία!! Πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένας ακριβοδίκαιος μηχανισμός που θα τα έδινε στους κατάληλους γονείς. Σε άτομα που είναι συνειδητοποιημένα και έτοιμα για τον ερχομό ενός παιδιού. Έτσι, δεν θα υπήρχαν ζευγάρια που έχουν ξοδέψει ολόκληρες περιουσίες στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν μωρό με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ούτε τόσες πολλές εκτρώσεις (και δυστυχώς στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί και εύκολοι τρόποι για να το πετύχεις αυτό). 
Είναι πολλοί οι παράμετροι που μπορούν να οδηγήσουν σε μια εγκυμοσύνη, και άλλοι τόσοι που μπορούν να οδηγήσουν σε μια έτρωση. Το μόνο εύκολο είναι να κατηγορήσουμε χωρίς να ξέρουμε, χωρίς να ακούσουμε την εκδοχή της συγκεκριμένης ιστορίας. 

Είναι αμαρτία να σκοτώνεις ένα μωράκι, χωρίς να του δώσεις την ευκαιρία να ζήσει, αλλά για αυτό το έγκλημα κατηγορώ πρώτα πρώτα την κοινωνία! Αν οι κοινωνίες αγκάλιαζαν τις ανύπαντρες μητέρες και υπήρχε μέριμνα για αυτές και τα μωρά τους, μεγάλος αριθμός γυναικών θα προχωρούσε στην κύηση. Έπειτα, κατηγορώ τους γονείς που οι περισσότεροι βλέπουν σαν ταμπού το θέμα του έρωτα. Το να κάνεις έρωτα με τον άνθρωπο που αγαπάς είναι πολύ φυσιολογικό και πολύ γλυκό, που το κακό να υπάρξει και η σωστή ενημέρωση από τους γονείς για σωστή αντισύλληψη, αλλά και προφύλαξη από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα?! Θέλω να πιστεύω πως η γενιά μου θα βγει πιο ανοιχτόμυαλη από τις παλαιότερες σε αυτά τα θέματα και θα μπορέσουμε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας. Τέλος, κατηγορώ όσες βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης από ανευθυνότητα και προχωρούν σε έκτρωση γιατί το παιδί το βλέπουν σαν βάρος!
Συγχαρητήρια σε όσες έχουν φέρει στον κόσμο μωρά από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και δίνουν κάθε μέρα αγώνα να τα μεγαλώσουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου