Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Θα είσαι εκεί?

Τι θα αλλάζαμε στη ζωή μας αν μας δινόταν η ευκαιρία να γυρίσουμε πίσω το χρόνο? Ο Elliot αναρωτιέται για το αν είναι σωστό να επέμβει στη μοίρα και να σώσει τη νεκρή αγαπημένη του στο παρελθόν. Τι θα άλλαζε στη ζωή του αν εκείνη δεν πέθαινε πριν τριάντα χρόνια? Αν αυτή σωθεί αυτός θα αντέξει να την εγκαταλείψει και να ζήσει μακριά της μια ολόκληρη ζωή?
Μια συνεχής εσωτερική διαμάχη για την φιλία και τον έρωτα. Μερικές φορές αξίζει να θυσιάσεις όσα νιώθουν οι άλλοι για σένα, για να ζουν αυτοί καλά. Τρία άτομα που βασανίζονται... γιατί χάνουν ό,τι αγαπούν.  Ζουν μέσα στη μοναξιά. Τους βασανίζει το γιατί κι όμως συγχωρούν! Έτσι, μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια η αγάπη τους ένωσε! Έτσι απλά... Χωρίς εγωισμούς... μια απλή εξήγηση και δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω! Ενώθηκαν ξανά! 
Αν μου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσω πίσω στο χρόνο... μια νύχτα θα ήθελα να ξανα ζήσω... εκείνη που δεν ήθελα να ξημερώσει! Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι όμως την θυμάμαι με κάθε λεπτομέρια! Ήταν τόσο μαγική!! Έγιναν όλα καλύτερα από ότι τα φανταζόμουν!! Κράτησε τόσο λίγο όμως............


Γιατί δεν είσαι εδώ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου