Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Barbie is a slut....


Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο καθηγητής της πληροφορικής στο σχολείο μας έμαθε να χρησιμοποιουμε το Movie Maker.Γενικά,σε αυτό το μάθημα έμαθα ότι ο υπολογιστής δεν είναι μόνο


facebook και msn αλλά έχει και άλλες μαγικές ιδιότητες!! Όταν λοιπόν ολοκληρώθηκε η παρουσίαση αυτού του προγράμματος μας ζήτησε να φτιάξουμε ένα δικό μας βίντεο και να το παρουσιάσουμε. Έτσι, οργανωθήκαμε κατάλληλα και την άλλη μέρα πήγαμε το διάσπαρτο υλικό στο σχολείο για να το μετατρέψουμε σε βίντεο. Το τραγούδι της Sunny Baltzi "Ποιός σκότωσε τη Barbie" ήταν κάτι παρα πάνω από κατάλληλο και ο τίτλος έτοιμος από καιρό "Barbie is a slut"! Το μόνο που έλειπε ήταν να βάλουμε στη σειρά όλες εκείνες τις εικόνες που είχαμε κατεβάσει.
Ήταν η μόνη εργασία που κάναμε με τόσο κέφι! Έπεσε πολύ γέλιο κατά τη διάρκειά της. Περισσότερο γέλιο όμως έπεσε όταν ήρθε η ώρα να την παρουσιάσουμε. Αμφιταλαντευόμασταν ανάμεσα στο αν έπρεπε να υπάρχει η φράση-ύμνος μέσα στην παρουσίαση ή όχι. Τελικά, η λύση δόθηκε όταν σε ανύποπτο χρόνο ήρθε ο καθηγητής να την δει! Το σχόλιό του: "Ξέρετε να χρησιμοποιείται την αγγλική...."! Οπότε ξεφτυλιστήκαμε που ξεφτυλιστήκαμε η φράση παρέμεινε στην παρουσίαση. Βέβαια αμφιβάλλω αν θα την δείξει ως εργασία-πρότυπο στους επόμενους, εμείς όμως το χρέος μας το κάναμε. Και στο κάτω κάτω δεν φταίμε εμέις...το θέμα της εργασίας ήταν ελεύθερο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου