Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Τρένο ή ΚΤΕΛ?!?!

Η φοιτητική ζωή συνεπάγεται πολλά πράγματα. Ένα από αυτό είναι και τα ταξίδια! Με αυτά ανακαλύπτεις καινούρια μέρη, βλέπεις καινούριο κόσμο, γνωρίζεις και διαφορετικές κουλτούρες αν πρόκειται για εξωτερικό. ΟΚ! Νιώθω σαν να γράφω σκέφτομαι και γράφω με θέμα τα πλεονεκτήματα των ταξιδιών (χαχα).
Τις τελευταίες μέρες ,λοιπόν, σχεδιάζω το πρώτο μου ταξίδι ως φοιτήτρια και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ήθελα μήνες να το κάνω αλλά τώρα βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία και είναι ντροπή να μην την εκμεταλλευτώ! Αν και βρισκόμαστε μόλις στις αρχές του μήνα και αυτό θα γίνει περίπου στα τέλη του, από τώρα αναρωτιέμαι με τι θα ήταν καλύτερο να ταξιδέψω. Τρένο ή ΚΤΕΛ???
Η διαδρομή με το πρώτο είναι αναμφίβολα ξεχωριστή (εντάξει όχι και σαν αυτή με το αεροπλάνο).Το ταξίδι γίνεται πιο ευχάριστο χάρη στην κινητικότητα που επικρατεί και στην ελευθερία κινήσεων. Φαινομενικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το ΚΤΕΛ. Το ΚΤΕΛ όμως όσο κλειστοφοβικό και αν είναι σε πηγαίνει πιο γρήγορα στον προορισμό σου και δεν περνάει πάντα από όλα τα χωριά που θα βρει στο δρόμο του, ούτε κάνει στάσεις μεγάλης διάρκειας.
Αχχ....δύσκολη η επιλογή! Και μάλλον η απόφαση θα είναι της τελευταίας στιγμής, όπως το συνηθίζω άλλωστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου