Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Κοινά σημεία....

Πόσο καλό μπορεί να είναι όταν δύο διαφορετικές ιστορίες έχουν τόσα κοινά?!?! Κυρίως όταν ξέρεις για την άσχημη κατάληξη της μιας από τις δύο?!?!
Είναι το σημείο που κάνεις πίσω για να αποφύγεις τα χειρότερα?!?! Ή μήπως είναι το σημείο που προχωρας ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο?!?! Σίγουρα είναι το σημείο που σε φοβίζει πολύ!!!
Πολλές φορές όταν βρίσκομαι σε δίλλημα εύχομαι να είχα την ικανότητα να βλέπω το μέλλον. Να μπορώ να διακρίνω ποιά από τις δύο επιλογές θα έχουν καλύτερο τέλος. Ποιά από τις δύο θα προκαλέσει τον λιγότερο πόνο. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι εφικτό παρά μόνο στις ταινίες φαντασίας! Οπότε η επιλογή γίνεται σχεδόν στα τυφλά!
Όταν λοιπόν ξέρεις τα λάθη της μιας ιστορίας πρέπει να προσέξεις για να μην τα επαναλάβεις. Οι κινήσεις δεν πρέπει να είναι βιαστικές και αλλόγιστες. Και πάντα πρέπει να ζυγίζεις τα συν και τα πλην. Αυτά που σίγουρα θα χάσεις. Πολλές φορές κάτι απλό μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία από κάτι περίπλοκο...
Εκείνο το βράδυ ήταν ακριβώς ίδιο με το σημερινό... Το τέλος του είχε αποκαλύψεις...ή καλύτερα...επιβεβαίωση των υποψιών που είχαν γενηθεί καιρό πιο πριν. Τα συν ήταν κάποιοι ωραίοι μήνες...ή καλύτερα...κάποιες ωραίες στιγμές! Τα πλην ήταν το τέλος μιας φιλίας. Και το μέλλον ήταν πόνος, που έκανε καιρό να φύγει.
Αυτό το βράδυ,λοιπόν, δεν θα υπάρξουν αποκαλύψεις...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου