Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

I Love the Way You Lie





Η ουσία του έρωτα είναι η αβεβαιότητα... Ο έρωτας είναι η σοφία των τρελών και η τρέλα των σοφών... Στον έρωτα δεν μπορεί να υπάρχει γαλήνη του πνεύματος,γιατί αυτό που συμβαίνει δεν είναι τίποτε άλλο παρά σημείο εκκίνησης καινούριων επιθυμιών... Ο έρωτας έχει πόνο,αν δεν πονέσεις δεν αγαπάς... Κάθε φορά που μου χαρίζεις το χαμόγελό σου, μου δίνεις και άλλη μια φορά το λόγο που είμαι στη ζωή...να ζω και να αναπνέω για σένα....έστω και αν η καρδιά σου είναι αλλού..... Θα σε αγαπώ για πάντα,απλώς δν θα το ξέρεις....

Τόσα και άλλα τόσα αποφθέγματα για τον έρωτα....
Στον έρωτα δεν υπάρχει λογική...Όπου δεν υπάρχει λογική κυριαρχεί το πάθος...Το πάθος φέρνει την ένταση και σίγουρα μια σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει όταν δημιουργούνται εκρήξεις...
Συναισθήματα όπως η αγάπη,η αφοσίωση υπάρχουν!Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό!Απλά λείπει η ηρεμία που χρειάζεται μια σχέση. Οι συνεχείς συγκρούσεις δημιουργούν ανασφάλεια, αβεβαιότητα και πολλές φορές φόβο.Φόβο για το μέλλον της σχέσης, φόβο για την εξέλιξή της.Φθείρουν και κουράζουν. Τα άτομα αγαπιούνται, αλλά όταν είναι μαζί οι προστριβές δίνουν και παίρνουν.Η σχέση δεν είναι ιδανική...ή καλύτερα...δεν ξέρω αν είναι ιδανική!!Σίγουρα όχι για την ψυχική τους ηρεμία.
Και όταν οι δρόμοι χωρίσουν δυσκολεύονται να το παραδεχτούν...Με μια σχέση απόλυτου έρωτα στο ενεργητικό τους συχνά (θα ήταν αφελές αν πιστεύαμε ότι συμβαίνει πάντα) είναι δύσκολο να κάνουν άλλη σχέση.Είναι δύσκολο να ανοιχτούν σε έναν καινούριο σύντροφο.Πολλές φορές μάλιστα τους απορρίπτουν όταν δεν βρίσκουν αυτό το τρελό που έζησαν, αυτό που δίνει ζωή!!Τότε οι αναμνήσεις ζωντανεύουν μαζί με τους λόγους του χωρισμού και το κάνουν πιο δύσκολο!!
Φυσικά ο έρωτας δεν είναι η μοναδική πηγή ζωής, αλλά σίγουρα είναι μια από αύτες!Και όταν υπάρχει ανταπόκριση απλά σε ανεβάζει στα αστέρια!!Το κακό είναι ότι πολλές φορές δεν μπορεί να επιβιώσει στις δυσκολίες...Δυσκολέυεται να ωριμάσει!
Κάτι τέτοιο πρέπει να σκεφτόταν ο στιχουργός του I love the way you lie. Maybe our relationship Isn't as crazy as it seems Maybe that's what happens When a tornado meets a volcano All I know is I love you too much Next time There will be no next time I apologize Even though I know it's lies Just gonna stand thereAnd watch me burn But that's alright Because I like The way it hurts Just gonna stand there And hear me cry But that's alright Because I loveThe way you lie.
Αυτό το είδος έρωτα δεν είναι λάθος...ακόμα και αν οδηγήσει στον χωρισμό!Εξάλλου η ζωή δεν είναι παρά ένα σακίδιο με εμπειρίες και σίγουρα κανένας δεν θέλει να λείπει από το σακίδιό του μια τέτοια με όποιο τίμημα...με όποιο τέλος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου