Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Life is no Nintendo game...

Το συγκεκριμένο post το 'χω ξεκινήσει πάνω από πέντε φορές και το 'χω σβήσει άλλες τόσες! Σίγουρα η ζωή δεν είναι ένα παιχνίδι της Nintendo, αναμφίβολλα όμως είναι καλύτερη όταν πληρώνεσαι για να παίζεις με ένα παιχνίδι της Nintendo!! Όλες οι δουλειές είναι κουραστηκές, κυρίως όταν απαιτούν ορθοστασία. Ωστόσο, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις να κάνεις με παιδιά. Έχουν τόσο αθώες ψυχές και ένα τους χαμόγελο μπορεί να σου αλλάξει τη μέρα! Και το καλύτερο κομμάτι είναι όταν συμμετέχουν και οι γονείς στο παιχνίδι και το διασκεδάζουν στον ίδιο βαθμό με τα παιδιά τους! 
Τότε σκέφτηκα πως τα παιδιά όλου του κόσμου είναι γλυκά, πραγματικά αγγελούδια... αρκεί μετά από κάποιες ώρες να επιστρέφουν στη μαμά και τον μπαμπά τους, γιατί όταν αρχίζουν να ζητάνε και να κλαίνε δεν ησυχάζουν μέχρι να γίνει το δικό τους!! Και είμαι σίγουρη ότι πολλοί γονείς μου έριξαν κατάρες που έδειξα στα παιδιά τους ένα παιχνίδι που εκτός του ότι δεν ξεκολλούσαν εκείνη την ώρα, τους πήραν τα αυτιά με το να το ζητάνε όταν πήγαν σπίτι ίσως και για μέρες μετά! Έτσι, κάποιοι θα εξαγοράσουν την ησυχία τους για λίγες μέρες με την αγορά μιας κονσόλας, ενώ κάποιοι θα κάνουν προσπάθειες με κάτι πιο οικονομικό.
'Οπως και να 'χει το ευχαριστώ, το φιλί και η αγκαλιά που θα εισπράξουν στο τέλος θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή... είναι το μαγικό για να φύγει η κούραση... και να ξεχάσουν  οποιαδήποτε σκανδαλιά των παιδιών τους ενόχλησε. Τι καλύτερο από το να βλέπεις ένα παιδί ευτυχισμένο??



2 σχόλια:

  1. Γενικά οι γονείς μισούνε το σύμπαν στις γιορτές.Ειδικά αν δεν έχουν λεφτά να πάρουν στα υπερκαταναλωτικά όντα που έχουν γίνει τα παιδιά τους τα δώρα που θέλουν.Οπότε μη το παίρνεις προσωπικά XDDDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ θα παίρνεις δωράκια στα βαφτιστήρια σου εεε??? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή