Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

This is your song

Day 23: A song that you want to play at your wedding: Ουφ! Άλλο τραγούδι έψαχνα... άλλο βρήκα! Nicole Kidman και Robbie Williams. Tην εποχή που βγήκε το τραγούδι τα Tabloids υποστήριζαν ότι αυτοί οι δύο τα έχουν. Ωστόσο, αρκετά χρόνια μετά ο Williams παραδέχτηκε ότι ήταν oμοφυλόφιλος. Πέρα από τα προσωπικά τους, το τραγούδι τους "Something Stupid" είναι πολύ τρυφερό και ρομαντικό.
Ταιριάζει σε έναν γάμο. 




Day 24: A song that you want to play at your funeral: Αχχ...το "Speechless" θέλω!!! Και αν το τραγουδάει η ίδια η Lady Gaga με τη συνοδεία πιάνο, θα ήμουν ευγνώμων!!! Κανείς δεν μπορεί να το ερμηνεύσει όπως αυτή. Το λέει τόοοοοσο ωραία!!! Παθιάζεται τόσο με αυτό το τραγούδι!! (Όχι δε θέλω να ξέρω τι έχει πάρει/καπνίσει/πιεί πριν ανέβει στη σκηνή!). Αυτο το post είναι μακάβριο!




Day 25: A song that you can play on an instrument: Δεν ξέρω να παίζω κανένα μουσικό όργανο. Αν ήξερα, όμως, θα ήθελα να μάθω να παίζω σε αυτό το "Γιατί δεν έρχεσαι ποτέ". Ακόμα θυμάμαι πως το είπε στη συναυλία του. Πολύ κρίμα να μη βγει σε dvd. Στο πρώτο μισό του δεύτερου μέρους της συναυλίας έπαιξε κάποια κομμάτια όπως όταν τα ηχογραφεί. Χρησιμοποίησε διάφορα μεταξύ τους όργανα και παράλληλα τραγουδούσε και όλα αυτά τα έκανε μόνος του. Με αυτό τον τρόπο είπε δύο από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια! (Τι πάω και θυμάμαι!)







ΣΗΜ.: Τον τίτλο του post τον δανείστηκα από ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο McGregor στο Moulin Rouge...Αρχικά, είχα σκοπό να το βάλω, αλλά μετά άλλαξαν τα σχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου